L E Z I N G E N

Al geruime tijd organiseert De Woonbioloog / De Werkbioloog in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie (NIBE) en Service-instituut VIBA Expo door heel Nederland workshops over (de mogelijke effecten van) elektromagnetische straling. De oprichter van het NIBE is prof. dr. ir. Michiel Haas en schrijver van het populaire boek Elektrostress & Gezondheid.

Door de integrale samenhang van de aandachtsvelden kunstlicht, binnenlucht, straling, akoestiek, drinkwater, voeding, beweging en slaap/herstel willen wij een nieuwe workshop tot het einde van het jaar GRATIS aan bieden aan genteresseerden in deze complexe materie.

De titel van de nieuwe praktische workshop is Gezonder leven in een gezonder gebouw en gaat dus over de plaats die bovengenoemde aandachtsvelden in ons leven hebben ingenomen: een inspirerende levensstijlsspecialist en Raymond Lescrauwaet, een enthousiaste binnenmilieudeskundige, informeren u tijdens de workshop op zeer praktische wijze over deze aandachtsvelden in het dagelijkse leven. Daarnaast is er ook tijd gereserveerd voor enige discussie en het stellen van vragen.

DATUM
Iedere 1ste maandagavond van het kwartaal (Alleen na schriftelijke bevestiging)

TIJD
20.00 uur tot 21.30 uur

SPREKERS
Raymond Lescrauwaet e.a.

KOSTEN
Gratis workshop

LOKATIE
Group4Wellness gebouw te Hilversum

INSCHRIJVING
Bij voorkeur per e-mail: info@ dewerkbioloog.nl
Telefonisch: 035-8872683 (secretariaat)


Hilversum - Den Bosch - Deventer - Drachten

De Werkbioloog is een gezamenlijke handelsnaam die gebruikt wordt door zelfstandige specialisten.

Graaf Florislaan 40 - Postbus 2286 - 1200 CG Hilversum - info@ dewerkbioloog.nl - 035-8872683

DeWerkbioloog.nl is een initiatief van Lescrauwaet BV
.